De gillar att säga att det inte finns någon

Som om politiker gjorde både Solskjer och Zidane löften från början.

Zidane lovade att Real alltid skulle glädja ögat, visa upp sina stora namn och vinna allt de kunde. Sulskher gick runt portugisiska med ursäkter och lovade att han skulle bry sig om klubbens värderingar. “United” bör attackera, satsa på unga och inspirera spelstilen. När han frågades om chanserna att komma in i de stora fyra svarade han att han inte behövde det. “Vi är United, vi strävar alltid efter att vinna ligan.”

Och det var allt som både fans och ledningen ville höra. Men något skiljer Solskher och Zidane från politiker: de håller sina löften.

Båda tränarna debuterade modigt, och i båda fallen blev deras avdelningar överraskad av sin avslappnadhet. Stjärnor, besvikelse i månader, kom till liv och rusade för att kompensera för förlorad tid. “United” slog “Cardiff” med en poäng på 5: 1, “Real” besegrade “Deportivo” med en poäng på 5: 0.

Den sista tiden som MJ gjorde så mycket var i Sir Alexs tid – det var en galen rita 5: 5 i maj 2013.

De gillar att säga att det inte finns någon riktig förtjänst i detta – spelet går bara så här eftersom tränaren är annorlunda. Någon verkar vara en förbättring efter den tyrans efterlängtade störning. Men Zidane och Solskjer visade att det inte bara är leendet och de rätta orden som skiljer dem från sina föregångare.

När vi talar om Zidane talar vi om en man vars skicklighet på fältet var så hög att vi helt enkelt inte såg taktikmästaren. Men Guy Lacombe, den första tränaren i Zizou i Cannes och hans handledare, som hjälpte till att få en professionell licens från UEFA, är säker på att en begåvad tränare alltid gömmer sig inuti: “Han visste alltid vad laget tycker kollektivt. Han förstod alltid andra. ”

Som fotbollsspelare kunde Solskjer inte helt enkelt dra sig ur bänken och omedelbart göra poäng – han skrev ner alla förlorade ögonblicken i sin anteckningsbok, och sedan tänkte han vad som hade gått fel. På bänken analyserade han motståndarens spel och försökte hitta slak. Som en United-tränare kan han lära sig Marcus Rashfords liknande tänkande. Efter ankomsten av norska började justitieministeriets attack betraktas som en av de farligaste i Premier League.