Hur en okänd spelare kom in i Inter tack vare en reality-show

Aspiration turné
“Rostov” och “Akhmat” slutförde turnén. Ägarna sökte till varje pris att komma ikapp med “Krasnodar” och “Zenith” och han lyckades. Teamet av Valery Karpin var det första som missade. Förresten, efter en kontroversiell straff. Men under andra hälften kom en helt annan “Rostov”. Rostov-teamet ersattes bokstavligen, han började helt kontrollera situationen, pressa och skapa många stunder. Målen var inte lång. De exakta slagna av Karen Bayramyan och Matias Norman (du ser bara detta underbara mål) gav segern till laget från Rostov-on-Don.

Mellan målen skedde borttagningen av Anton Shvets. Träningspersonalen för Akhmat och fotbollsspelare argumenterade länge om detta. Rashid Rakhimov fick till och med ett gult kort. Även om det såg ut som allt var fallet.
”Rostov” har redan vunnit sin fjärde seger i rad, med ”Akhmat” fem matcher känner den inte till smaken på segrar. Området för övergångsmatcher är redan mycket nära Grozny. Ibland går drömmar i uppfyllelse.

Som en okänd spelare kom han till Inter tack vare en reality-show 2010 lanserade Sky One en ny reality-show som heter Football’s Next Star. Vinnaren kunde räkna med ett sexmånadersavtal med italienska Inter, som sedan tränade Jose Mourinho.

Tusentals entusiastiska tonåringar tog denna chans, men bara tio hamnade i Italien, där strikta domare bedömde sin talang. Det var viktigt inte bara förmågan att hantera bollen, utan också hur snabbt du anpassar dig till ett nytt land och språk.
Showen, värd av Jamie Redknapp, valde så småningom sin vinnare. Han var den 17-åriga Ben Greenhol, som drogs ut från den lilla kända Welling United, för vilken han bara spenderade ett spel. Så han hamnade i en av de starkaste klubbarna i världen.

Det hela började med en testmatch, som deltog i sammansättningen av Welling och Redknapp själv, som märkte pojken.
”Vi behandlade matchen som en vanlig träning och gjorde allt som tidigare. Jag hade tur: Jag deltog i det sista spelet den dagen, och detta gjorde att Jamie kunde märka mig, säger Greenhol, som nu är 27.