Korsögon nominerade till Polen och Slovakien. Darida återvänder, Barak saknas

Men vi hade bättre chanser. Joel Kayamba gick ensam vid grinden, Tomáš Smola också, och i slutet satte vi tvärbalken. Men vi tar poängen och fortsätter, ”beordrar Zavadil. Han erkände att Hanas hjälpte till att omgruppera rankningarna till tre försvarare och andra offensiva spelare på planen. Det var en kraft som var svår att möta.

”Efter att ha vunnit bollen förlorade vi den snabbt. Sigma är stark i kombination, har kreativa spelare, så när tränare Jílek skickade Texla och Plška framåt, spelade hon fyra framme och det driver dig. Hon spelade tre bokar i ryggen. Men det är sant att vi onödigt har sträckt ut, ”beklagade han.

För Matador Zavadil är matcher på Andr Stadium specifika. Efter barnens början i Pňovice och Uničov drog Sigma honom.Men han fick inte en bättre chans i Olomouc. Under säsongen 1998/99 debuterade han i den högsta tävlingen för moderklubben och hade bara gjort två matcher. Han tilllade inte mer.

Hösten 2000 gästade han i Ratíškovice, fängslade Drnovice-tjänstemän i en cupmatch och ändrade snart. Han gjorde sitt namn i ligan, två år senare hoppade Sparta in och hjälpte till titeln under säsongen 2002/03. Men för det mesta hade han rollen som en ersättare och tycktes återvända till Sigma. Den dåvarande sportschefen Jiří Kubíček presenterade honom ett kontrakt och klubben hade redan introducerat honom på nätet som en förstärkning. Han åkte till Aris Thessaloniki och gick sedan till Mjälby AFK.Han var i Sverige fram till 2012, innan han flyttade till Brno. laget skulle ge andra attribut – förmågan att dra ner teamet. Även om han har en välsignad ålder för fotboll, har fler Premier League-lag försökt det. Han är en prototyp, ingen annan spelare i ligan i denna ålder är inte med den här prestationen, säger Olomouc-tränaren Václav Jílek.

“Men jag har fortfarande vänner i Olomouc,” säger ligans rekordhållare.Tävlingens stora personlighet kommer inte att ta slut. När allt kommer omkring, är Zavadil inte bara pratar och sparkar, utan också springer. ”Jag är väl förberedd, så jag har inga problem med det. För mig är det viktigaste att motstå hälsa, då fungerar det. ”

Som Vespers säger: Hat down!