Krasnodar och Sovjets Wings gjorde sex mål för två

”Färdigt” ”Tambov” redan då kompenserat av skiljemannen Herdur Magnusson. CSKA vann en fjärde seger i rad och fortsätter att gå en poäng bakom den ledande gruppen. “Tambov” kan inte vinna sex matcher och sjönk till sista plats i tabellen.
Lagledaren Alexander Grigoryan höll inte tillbaka känslor efter matchen: ”Jag såg inte var CSKA-spelare överträffade oss. Kanske ser jag det när jag granskar det. Men jag är inte säker på att jag kommer att ompröva den här skiten. ”

Turnéprestanda
Krasnodar och Sovjets Wings gjorde sex mål för två. Det var allt i det här spelet: ett skådespel, mål, poäng, obesegrade straffar. Sydare vann förtjänst och förblev på första plats. Laget av Sergey Matveev har inte tappat i det nationella mästerskapet sedan 14 juli, då i den första omgången förlorade mot Akhmat. “Bulls” kombinerar bra resultat med ett utmärkt spel. Laget gjorde fyra mål och i gott humör kommer en bortekamp med Basel i Europa League.

Sovjets vingar kan inte vinna det tredje spelet i rad. Samara-lagets dåliga resultat tillåter dem inte att lämna området för övergångsmatcher. Nöjer sig bara Alexander Sobolev. Den 22-åriga anfallaren gjorde mål igen. Detta mål var redan det sjunde för en av de viktigaste upptäckterna i början av säsongen, han tog upp Eldor Shomurodov när det gäller denna indikator. Det kan vara omedelbart den åttonde, men anfallaren kunde inte förverkliga ett straff på 45 + 3 minuter. Förresten, många hävdar att om Sobolev hade dödats där, hade det varit mycket svårare för Krasnodar att vinna en seger.

Torktur
Dynamo – Ufa misslyckades med att träffa varandras grindar. Detta hände för första gången i historien om matcher mellan rivaler. Moskva-laget såg mer aktiv ut, attackerade mer, träffade mer på mål, men kunde inte få sin fördel till sin logiska slutsats.
Det var ett kontroversiellt ögonblick i denna match. Mötets huvuddomare, Vitaly Meshkov, skickade en straffspark i gästernas mål i den 6: e minuten av matchen, men omvänt sitt beslut två minuter efter att ha sett VAR. Huruvida skiljedomaren gjorde rätt är upp till dig.
Dmitry Khokhlovs lag tappar inte tre matcher i rad och drar två. Detta gav henne möjlighet att bryta sig loss från zonen för övergångsmatcher.