Överföring Higuaina var ganska oväntat

Lapadule var tvungen att spela i Milano i bara ett år (8 mål i 27 Serie A-spel), varefter han skickades till Genua, först utlåning, och sedan köpte Genoese fram kontraktet för 11 miljoner euro. Det kan inte sägas att Lapadula misslyckades i Milano, eftersom originalet inte förväntade sig mycket av honom, men Gianluca kunde inte bli en riktig målare i Rossoneri-lägret och skickades snart hem.

Andre SILVA

Pentek hade tur med numret i Milano. Han undvikde förbannelsen

Spelade i “Milano” under nummer 9 i säsongen 2017/18.

Den unga portugisiska, som kallades inte bara “den andra Cristiano Ronaldo” i sitt hemland, fanns stora förhoppningar i Milano. Det är inte förvånande att klubbens chefer sommaren 2017 inte sparar 38 miljoner euro för hans överföring från Porto. Men denna affär motiverade inte sig själv …

För året i Milano spelade Andre Silva 24 matcher i Serie A och spelade bara in två framgångsrika hits. Att säga att detta resultat var en stor besvikelse – att inte säga något. Det var uppenbart att Milanos ledning efter en liknande årstid ansåg ett fortsatt samarbete med den portugisiska otrogenheten, och därför sommaren förra året, vid första tillfälle, skickades Silva ut ur sikte – med en årlig leasing med möjlighet till inlösen till Sevilla.

Gonzalo IGUAIN

Pentek hade tur med numret i Milano. Han undvikde förbannelsen

Han spelade i “Milano” under nummer 9 i säsongen 2018/19.

Överföring Higuaina var ganska oväntat. Milan hyrde Pipita från Juventus för en säsong med ett buyout-alternativ, förväntar sig argentinern att komma ihåg de bästa åren och börja göra mål i satser. Det fungerade dock inte, och efter ett halvt år senare släpptes Gonzalo utan det minsta granskandet av samvetet.

I 22 matcher inom ramen för alla turneringar har Higuain endast skett 8 mål. I Milano var Pipita uppenbarligen uppmanad till högre priser, och därför när möjligheten att överföra Higuain till Chelsea uppstod varken Milan-klubben, Juventus eller spelaren själv invände. Kanske, i London, kommer en långvarig bekantskap av Gonzalo Maurizio Sarry återigen att kunna hitta nycklarna till den argentinska bombardansen …