Olomouc-kanonisten Irgl fångade också Říha. Kommer han tillbaka till representationen?

“För att bekänna, hans namn kom också för att han kunde prova. Vi kommer att se, ”Říha ger inte upp denna möjlighet i framtiden.

Irgl startade säsongen kraftigt. Och trots det faktum att Olomouc gör målen, gör han och gör regelbundet poäng. I sexton matcher lade han till tre assists till elva träffar. Fler mål gjordes bara av Michal Bulíř, som lämnade Liberec för KHL.

Irgl rullar som en ung man. Olomouc gjorde en stor sak genom att underteckna mazák.

“Ålder spelar ingen roll, prestanda avgör”, säger Říha. ”Zbyněk är en absolut Unibet proffs, jag känner honom. Han förbereder sig för både träning och match. Han är den enda skytten i Olomouc.Oavsett hur många år han är, men hur beredd han är.

Irgla känner till myterna om Atlanta som arbetar tillsammans i Atlanta för sju år sedan.

denna stora motivator. Kanske hjälper detta landslaget, det är tränaren som alltid lockar spelaren för maximal prestanda. Men det kommer bara att visa resultaten, ”tänkte Irgl i en intervju för iDNES.cz innan säsongens början, utan att veta att han skulle återvända till den nationella tröjan i spelet.

när han hjälpte till silver. Han är ledsen över den nuvarande tjeckiska medaljen snabbt.

”Det skulle ha önskat några resultat. När jag säger min åsikt, håller jag inte med om att de unga pojkarna bara tar repetitionen.Nationella borde vara från att få de bästa spelarna tillsammans och inte att pojken får fem mål och kommer att representera. Och nu tänker jag inte på någon, “sa han för ett år sedan.” Om du tittar på Amerika där de skjuter de unga, kommer barnet att säga att han kommer att spela ledaren och sedan kommer han att göra det. Naturligtvis, om du är en spelare som Martin Nečas, förtjänar du Bet365 definitivt att spela i spelet. Jag håller bara inte med det hastiga yrket för någon som kör på en kortvarig våg. Sedan finns det en kille i repre som du inte alls känner. ”

Říhas första nominering, där han i första hand satsade på erfarenhet, bekräftade hans ord. Formen av Olomouc-barden kan inte ignoreras.Dessutom blev han ledare, rätt modell, och lägger till extra träning utanför isen i gymmet. Med en upphöjd röst vädjade han för en bättre inställning, militäritet: “Om det misslyckas, är det nödvändigt att falla på vent.” I en annan match mot Hradec Kralove återvände Hanaci till ärligt spel, låt inte favoriten i de fria skjutpositionerna som Steelmakers. Irgl deltog i 3: 1-segern med hjälp denna gång. Han sågs igen. Som hela säsongen hittills.Tack vare det faktum att han började arbeta med sin vän, friidrottstränare förra året. ”Fysiskt sett är jag fortfarande mer än bra. Jag trivs mer och mer, ”nickar den äldsta medlemmen i cockpiten.