White World i Pilsen. Kan den tjeckiska mästaren pröva ett mirakel?

Även om du misstänker att du kommer att se bussen hoppar den fortfarande när du passerar vid korsningen på Tyršova Street. Du tycker fortfarande att det är lite olämpligt, lite bisart.

Bussen har en tydlig vit bakgrund och är målad med troféer. Madrid espézetka lyser framför och historiens mest framgångsrika fotbollslogotyp på förarsidan. Tre MFC-bokstäver dolda i en gul cirkel med en kunglig krona på toppen.

Ja, Real Madrid har kommit. Med alla stjärnor, miljoner, prestige, oskakligt självförtroende eller livvakter.Det måste bäras bort och återuppstå. Det faktum att det är sålt ut för länge sedan behöver inte nämnas.

Så vad tycker du? Kan Pilsen försöka ett mirakel? “Ingenting mot Pilsen, men Real kommer att vara en favorit även om han börjar på tio,” sa Petr Urbanec från Tipsport. ännu bättre än i Madrid. ”

Åh, så vågad. Sannolikheten är verkligen minimal, men kanske det fungerar på onsdagens tjeckiska outsider.Varje pluspoäng skulle passa in i hela tjeckisk fotbolls kronik. Han har aldrig nått den första spanska ligan, han har slagit de senaste åtta åren under den andra, men han har ett ovanligt kapitel i arkivet.

Det är nio år sedan han kom på Real Cup. Han kastade bokstavligen honom i marken. Vid den tiden, i oktober 2009, blev världen förvånad över vem som lyckades skjuta ner legenden 4: 0. Explosionen av Real och den sensationella framgången för ett okänt lag från den tredje ligan nådde framsidorna i England, Frankrike och Italien.Det är en chans för ett mirakel.