Unibet fogadási bónuszok az interneten

David Moyes egy központi védelmi problémával szembesül, miután Lamine Koné elutasította a Sunderland új szerződését, ismételten elhatározta, hogy a lehető leghamarabb Unibet elhagyja a Wearside-t, és aztán jelentette, hogy péntek reggel tanult a titokzatos visszaeséssel.

A koréi védekező partnere, Younès Kaboul mellett a Koné is nagy ok volt arra, hogy a Sunderland elkerülhette a Sam Allardyce-nál a tavalyi szezonban történő kiesést.Most azonban magas az Everton keresett listáján, és Moyes vonakodva adott Kaboul-engedélyt, hogy Unibet fogadási bónuszok az interneten csatlakozzon Watfordhoz, és az átadás várhatóan hamarosan befejeződik. , akinek a sérülést szenvedett csapata majdnem olyan kicsi, mint Hull a Wear-Tees derby előtt, Middlesbroughban. – Ő ma reggel jött, és azt mondta, hogy rosszul van. A Nemzetközi Elefántcsontpart ténylegesen sztrájkolt.

„Azt mondja, hogy rosszul van, tegnap tanított” – mondta Moyes. „Azonnali új szerződést ajánlottunk neki, de választása még mindig el kell mennie.„Nem” mondta az Unibet online ajánlatnak. ”Sunderland David Moyes elmondja Adnan Januzajnak, hogy hagyja abba a mások hibáztatását. – Csalódunk – mondta Sunderland vezetője. – De még mindig négy év maradt a jelenlegi szerződésében, így nem túl nagy üzletünk. Megkért minket egy új szerződésre, és mi felajánlottuk neki, de elfordította.

„Nem nagyszerű forgatókönyv, de a játékos a miénk. Ilyen voltam ilyen helyzetekben, és a játékosok el fognak menni, amikor elmondjuk nekik, hogy menjenek, nem pedig amikor akarnak menni.

A skótnál több szimpátia van Kaboulra. – Younès hozzám jött, és azt Unibet live mondta, hogy Watfordba való költözés valami olyasmi, amit a családjához szeretne tenni; családi háza ott van.Néhányszor beszéltünk róla, de nagyon izgatott volt, és vonakodva beleegyeztünk hozzá. Egy aggasztóan vékony csapatával együtt legalább egy új arcot szerzett, miután az egykori Everton középpályás, Steven Pienaar aláírta az egyéves megállapodást. „Több órát dolgozunk, mint amennyire lehetséges, Unibet mert tudom, hogy erősebb csapatra és csapatra van szükség az átutalási határidő lejárta előtt. A játékosokat hozzá kell adnunk – és hozzá kell adnunk a minőséget.